A Weinsberg CaraOne 400 LK és a CaraTwo 400 LK lakókocsik méretükben, elrendezésükben nagyon hasonlítanak egymásra, ám ha közelebbről megismerjük ezeket a szabadidős járműveket, felfedezhetjük az egyéniségüket és az apró részleteket, amelyek különlegessé teszik őket.

Mindkét lakókocsi 4 személy számára kínál kényelmes fekvőhelyet: az elejükben lévő asztalból kétszemélyes ágy alakítható ki, míg hátul emeletes ágy várja a gyermekeket. Ön- és összsúlyuk azonos (850/1100 kg), külső és belső méreteik is megegyeznek.

Első ránézésre a CaraTwo „derekánál” futó kék csík a szembetűnő különbség, ez sejteti azt a színes világot, ami a lakókocsiba belépve tárul elénk.

A CaraOne 400 LK a Weinsberg lakókocsiktól már megszokott eleganciával fogad minket, letisztult kárpitjához tökéletesen illik a sötét padló és a praktikus, modern bútorzat. Testvére, a CaraTwo ezzel szemben fiatalos, vidám színekben játszik. A világoskék kárpithoz ajándékba járnak a színes párnák és két takaró is, valamint a függönyben is találunk kék csíkot.

Bútorzata fehér és világoskék, sőt még az étkezőasztal feletti lámpa is harmonizál ezzel a stílussal.

A konyhában is szembetűnő a különbség. A konyhapulton ugyanazt a mosogatót és gáztűzhelyet találjuk, ám alatta az alsó szekrény elrendezése különbözik. A CaraTwo 400 LK-ban az evőeszközös fiók alatt polcos szekrénybe pakolhatunk, a CaraOne 400 LK-nál ezzel szem-ben eggyel több fiók van. Mindkét lakókocsiban ugyanaz a méretű Dometic hűtőszekrény kapott helyett, annyi különbséggel, hogy a CaraTwo esetében kék színben pompázik. A CaraOne modellekben az idei évtől a konyhában formatervezett bútorlap vigyáz az ablakra, a CaraTwo-nál pedig a teljes kilátásban gyönyörködhetünk főzés vagy mosogatás közben. A felsőszekrény is igazodik a kétféle stílushoz, és itt is változtattak a lámpán a CaraTwo esetében.

 

A nagy, akasztós gardróbszekrény mindkét lakókocsi esetében azonos méretű, csak a színében találunk különbséget. Alatta mindegyik lakóban a Truma S 3004-es gázkályha szolgáltatja a meleget.

 

 

 

 

 

A lakókocsik hátuljában lévő emeletes ágyas rész is nagyon hasonló, olyannyira, hogy még a gyerekek kedvence, a mosolygós fejjel dekorált lámpa is megegyezik mindkét esetben! A felső ágy melletti leesésgátló igény esetén leszerelhető! Az ablakok természetesen szúnyoghálóval és sötétítővel felszereltek, a dekorfüggöny mintája különbözik csak a két modellnél, valamint a térelválasztó függöny hosszúsága.

 

 

 

A fürdőszobába belépve szembetűnő a különbség. A CaraOne modern szögletességével szemben a CaraTwo mosdója és az alatta lévő szekrény ívesebb, és a vártnak megfelelően kék színű. A CaraOne 400 LK lakókocsi fürdőszobájában a mosdó felett óriási tükör található, ellenben a CaraTwo 400 LK-ban egy ablak fogad minket. Itt a tükröt a kinyitható, tejüveges ablak felett helyezték el, valamint az erre merőleges, oldalsó falon. Azonban itt sem tagadható le a két lakókocsi rokonsága: a zuhanykiépítés, törölközőtartó, fogasok, WC papír tartó mindkettőben megtalálhatóak, valamint azonos a beépített Dometic WC is.

 

 

 

A gázpalacktárolók letagadhatatlanul egyformák, mindkettőben két darab 11 kg-os gázpalack fér el, és még az elősátorszőnyegnek, ékeknek, vödörnek vagy a locsolókannának is marad kényelmesen hely. A CaraTwo 400 LK lakókocsi oldalán találunk egy gyárilag beépített szervizajtót, amely nagyon praktikus a kempingezés során. Segítségével könnyedén tudjuk bepakolni az ágy alá a kempingbútorokat vagy az elősátrat.

A CaraOne 400 LK lakókocsinál is megvan a helye a szervizajtónak, új lakókocsi vásárlása esetén első forgalomba helyezéskor ennek a beszerelését is ajándékba adjuk, ugyanúgy, mint a többi kért kiegészítő esetében, legyen szó klímakészülékről, kerékpártartóról, külső gázcsatlakozóról vagy kitekerhető árnyékolóról!

 

A két Weinsberg 400 LK modell bruttó eladási ára is nagyon hasonló, így garantáljuk, hogy Önnek csak a stílust kell eldönteni, és már tervezheti is a nyaralását! Akár a CaraOne 400 LK, akár a CaraTwo 400 LK mellett teszi le a voksát, a minőség és az élmény garantált! Sok év tapasztalatával állíthatjuk, hogy nem fog csalódni egyik Weinsbergben sem.

Jelenleg mindkét modell megtekinthető telephelyünkön, Balatonfűzfőn az Árpád u. 7. szám alatt, így aki személyesen szeretne megismerkedni a két testvérrel, keressen fel minket bizalommal!

Szeretettel várjuk,

Váradi Caravan munkatársai