A Váradi Caravan története

Cégünknek jelentős múltja van a fűtéstechnika és a lakókocsik világában. A több mint 30 éves vállalkozás a ’90-es években lett a német Truma cég márkaszervize. 2001-ben valósult meg a régi álom: elkészült a saját telephelyünk Balatonfűzfőn. Az új szervizcsarnok és üzlethelyiség lehetővé tette, hogy továbbfejlődjünk és egyre többet, egyre magasabb színvonalon tudjunk kínálni vásárlóinknak, üzletfeleinknek.

Fő célunk, hogy lakókocsikkal, lakóautókkal kapcsolatos komplex szolgáltatást nyújtsunk a kempingezőknek, e mobil nyaralási forma szerelmeseinek.

Arra törekszünk, hogy megteremtsük a feltételeit a tökéletes kikapcsolódásnak, illetve azok számára is megfelelő hátteret biztosítsunk, akik a munkájuk vagy hobbijuk során találkoznak ezzel az életformával.

Új és használt lakókocsik, lakóautók adásvételével, bérbeadásával, teljes körű szervizével, egyedi beépítésekkel foglalkozunk, valamint megnyitottuk a Dunántúl legnagyobb alkatrész – és kempingfelszerelési áruházát. Viszonteladói hálózatunk egyre bővül. 2008-tól webáruházunkon keresztül is rendelhet széles termékkínálatunkból.

2010-ben több mint duplájára bővítettük kempingcikkáruházunk területét, így még szélesebb választékkal, nagyobb bemutatótérrel várjuk kedves Vásárlóinkat!

Szeretettel várjuk Önöket Balatonfűzfőn!